top of page

More than gifts

Ik ben Tanja, de trotse eigenaar van de webshop "De Bekoring". Mijn webshop staat bekend om zijn unieke en memorabele geschenken. Ik heb altijd al een passie gehad voor duurzaamheid en eerlijke prijzen. Ik geloof sterk in het belang van het beschermen van de natuur en wil graag iets terugdoen.

Ik ben partnerschap aangegaan met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van materialen op een duurzame manier en het bieden van eerlijke prijzen;, hun "Grow a Brand" initiatief, waarbij ze een deel van hun winst gebruiken om te investeren in projecten die de natuur ondersteunen en jij als klant nieuwe zaadjes teruggeeft aan de natuur die verwerkt zijn in hun geschenkjes.

Ik zie het als een geweldige kans om mijn webshop naar een hoger niveau te tillen. Ik weet dat deze samenwerking niet alleen mijn klanten zal bekoren, maar ook een positieve impact zal hebben op het milieu.

Ik creëerde al uniek en memorabel als slogan voor mijn webshop, vanaf heden "More than Gifts" -sluit aan om duidelijk te maken dat mijn producten meer zijn dan alleen materiële geschenken.

Met de nieuwe samenwerking kan ik mijn klanten een breder scala aan duurzame producten aanbieden. Van herbruikbare drinkflessen gemaakt van gerecyclede materialen tot handgemaakte sieraden van ethisch verantwoorde bronnen, er was voor elk wat wils.

De respons van de klanten zijn al overweldigend positief. Ze waarderen niet alleen de kwaliteit en het vakmanschap van de producten, maar ook het feit dat ze een bewuste keuze maken door bij "De Bekoring" te winkelen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik heb niet alleen een succesvolle webshop opgebouwd, maar ook een platform gecreëerd waar mensen terecht kunnen voor duurzame en eerlijke geschenken.

En zo gaat mijn verhaal als eigenaar van "De Bekoring" verder, waar geschenken niet alleen uniek en memorabel zijn, maar ook een bijdrage leveren aan een betere wereld. Tanja.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

enkele weetjes en veelgestelde vragen

* pakjes kunnen steeds afgehaald worden na afspraak *Bestellingen worden steeds verzonden tussen 3 tot 5 werkdagen *Laat rechtsreeks pakjes aan vrienden en familie versturen °bij verzendadres plaats j

Nieuwe lasergraveerder

Hallo allemaal! Ik wil graag mijn opwinding met jullie delen over de nieuwste toevoeging aan onze collectie - een gloednieuwe lasergraveerder! Met deze geweldige machine hebben we de mogelijkheid om u

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
bottom of page